Menu

Dravuni Island

Dravuni is een eiland in de Kadavu-archipel in Fiji. Het heeft een oppervlakte van 0,8 km² en het hoogste punt meet 40 meter. Het eiland heeft ca 125 inwoners en is het meest noordelijke van een aantal bewoonde eilanden in het Grea Astrolabe Reef.

U gaat aan wal met de tenderboten van het schip. Deze dag kunt u het beste bekijken zoals een stranddag. Het eiland is niet heel erg groot. Op verschillende plekken kunt u prachtig snorkelen. Er is een pad wat u bovenop de berg brengt, een hele klim, maar het uitzicht is fantastisch! U kunt genieten van een heerlijke verse kokosnoot die u kunt kopen bij de lokale bevolking.

Bezienswaardigheden op Dravuni Island

  • Snorkelen
  • Wandelen
  • Stranden

fiji-dravuni island-strand-eiland-zee-vliegtuigje   fiji-dravuni island-palmbomen  fiji-dravuni island-strand-zee

Beste tijd voor een cruise naar Dravuni Island

Over het algemeen is de beste tijd om Dravuni Island te bezoeken van eind oktober tot begin november. Gedurende deze periode is het weer droog, rustig en warm.

Algemene informatie over Dravuni Island

Valuta
U kunt hier betalen met de Fijian Dollar, maar ook Amerikaanse en Australische dollars worden geaccepteerd.

Haveninformatie
Dravuni Eiland is een heel klein eiland wat onderdeel is van Fiji. De schepen liggen voor anker en uw wordt met tenderboten naar de pier gebracht. U komt aan op de Westkant van het eiland. Het eiland is te bekijken door te wandelen, hier heeft u geen auto’s en internet maar gaat u even helemaal terug naar de basis! Een echt paradijs!

Dravuni Island, Fiji, Map   fiji-dravini island-cruise-havenOntvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan