Menu

Fiji

Sammelan!

Als je aan Fiji denkt dan zie je witte stranden en helder zeewater voor je, palmbomen en heerlijk weer. Maar Fiji is met haar 333 eilanden veel meer dan dat. Zo kun je in het binnenland van verschillende eilanden kleine dorpjes bezoeken waar ze rituelen in stand houden, cultuur snuiven in Nadi, parels zoeken in Savusavu, de watervallen van Taveuni bezichtigen, Robinson Crusoe naspelen op een van de vele onbewoonde eilandjes, de wondere wereld onderwater bekijken met een duikbril of de golven van wereldklasse bedwingen met je surfboard.

Populaire havens:

Port Denarau
Dravuni
Lautoka

Handige weetjes:

Officiële taal: Fijisch
Valuta: Fiji-Dollar
Andere gesproken talen: Engels en Fijisch-Hindoestani
Drie woorden die goed van pas komen:

  • Hallo = “Namaste”
  • Bedankt = “Dhanyevaad”
  • Tot ziens = “Nice a Moce (Mothe)”

Winkelen:
De winkels zijn van maandag tot en met vrijdag open van 08:00 tot 17:00 uur. Sommige winkels sluiten tussen de middag. Ook op zaterdagochtend zijn de winkels open (08:00 tot 12:00 uur). In Suva, Nadi en Sigatoka zijn kleurrijke maar rustige markten.



Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan