Menu

Skagen

Skagen heeft iets bijzonders. Beroemde kunstenaars meenden dat het aan het licht in deze stad lag. Anderen zeggen dat het de frisse bries is die door de stad waait. Weer anderen menen dat het de prachtige stranden zijn met de 2 zeeën (Noord- en Oostzee). De omgeving van Skagen staat bol van de actieve mogelijkheden en bezienswaardigheden. Breng en bezoek aan ‘Grenen’, het noordelijkste punt van Denemarken of de verzandde kerk en het Museum in Skagen. Een ding is zeker, Skagen is een bezoek zeker waard!

Bezienswaardigheden in Skagen

  • Skagens Museum
  • Michael und Anna Ancher Haus
  • Fårup Sommerland
  • Noordzeemuseum

denemarken-skagen-strand-duinen   denemarken-skagen-strand-vuurtoren  denemarken-skagen-strand-zeehonden

Beste tijd voor een cruise naar Skagen

De beste tijd om naar Skagen, Denemarken, te gaan is van juni t/m september.

Algemene informatie over Skagen

Valuta
De valuta in Skagen, Denemarken, is de Deense kroon.

Haveninformatie
In 2015 werd een havenproject voltooid waarbij nieuwe faciliteiten (speciaal voor cruiseschepen) werden toegevoegd, waaronder 2 pieren met capaciteit om grote passagiersschepen aan te leggen. De haven van Skagen heeft als faciliteiten ook een boot / jachthaven, visrestaurants aan de kust en een kunstmuseum.

denemarken-skagen-cruise-haven-map   denemarken-skagen-cruise-haven

Tip(s) van Captain Cruise
Bij het noordelijkste strand van Skagen kunt u de Noordzee en de Oostzee tegen elkaar zien botsen.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan