Menu

Puerto Chacabuco

Puerto Chacabuco is een zeer kleine stad, gelegen in Chileens Patagonië. Het is de belangrijkste haven voor de bevoorrading van de nabijgelegen steden Puerto Aisen en Coyhaique. Het is tevens de haven van een aantal cruiseschepen.
De plaats zelf is erg klein, er wonen ongeveer 4.000 mensen.

Bezienswaardigheden in Puerto Chacabuco

  • Laguna San Rafael
  • Parque Aiken del Sur
  • Paragonia National Park
  • Ga naar locale markten

Chili-puerto-chacabuco-gletsjer   Costa-Rica-Puerto-Caldera-puntarenas-zee-bergen   Chili-Arica-Cruise-Haven-uitzicht-alpaca

Beste tijd voor een cruise naar Puerto Chacabuco

De beste tijd om naar Puerto Chacabuco, Chili, te gaan is van februari t/m april.

Algemene informatie over Puerto Chacabuco

Valuta
De valuta in Puerto Chacabuco is de Chileense peso.

Haveninformatie
De cruiseschepen gaan voor anker en de passagiers worden met tenderbootjes aan wal gebracht. Het duurt ongeveer 15 minuten voor u aan wal bent en daar is het centrum vlakbij.

chili-Puerto-Chacabuco-haven-map.png   chili-Puerto-Chacabuco-have.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
Probeer eens een echte empanada. Dit is gebakken of gefrituurd gevuld deeg met vaak gehakt, ui, ei en olijf met pit. Voor de vis liefhebbers is het proeven van een ceviche een aanrader.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan