Menu

Princess Cays

Dit is het privé eiland van Princess cruises. Het kleine eiland van Eleuthera in de Bahama’s. Een eiland met volop zon waar u kunt zwemmen, snorkelen (waterschoenen meenemen), kajakken, zeilen, waterfietsen en surfen, maar ook basketballen en volleyballen op de watersport-pier. Een prachtige koraalrif met de mooiste, tropische vissen. Als u wilt genieten van een prachtig uitzicht, kunt u de Crow’s Nest Toren beklimmen voor prachtige panoramafoto’s. U kunt verkoeling en schaduw vinden onder de mangrove-, en palmbomen rond de spectaculaire, witte zandstranden.

Bij de haven zijn een aantal souvenirwinkeltjes waar u T-shirts kunt kopen, maar ook lokale producten zoals keramiek, kleding, schelpsieraden en houtsnijwerken. Als u goede kwaliteit zoekt, let dan op of het voorzien is van de tekst ‘Authentically Bahamian’ .

Wat ook wel leuk is om te bezoeken is de Souvenir Monkey Coconut Head waar ze heerlijke rumcocktails hebben.

Zo als u kunt zien is er genoeg te doen voor jong en oud.

Bezienswaardigheden op Princess Cays

  • Watersportactiviteiten
  • Stranden

Bahamas-eleuthera-island-princess-cays-zee-heuvel-natuur   Bahamas-eleuthera-island-princess-cays-zonsondergang-zee   Bahamas-eleuthera-island-princess-cays-zee-strand

Beste tijd voor een cruise naar Princess Cays

De beste tijd om Princess Cays te bezoeken is van december t/m april.

Algemene informatie over Princess Cays

Valuta
De valuta op Princess Cays is de Amerikaanse dollar.

Haveninformatie
Het schip gaat voor anker en de passagiers worden met tenderbootjes naar het eiland gebracht.

  Bahamas-eleuthera-island-princess-cays-cruise-haven

Tip(s) van Captain Cruise
Als u naar het eiland toe gaat is het verstandig uw eigen handdoek mee te nemen. Deze zijn namelijk niet aanwezig op het eiland.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan