Menu

Iles des Saintes

Een groep van acht vulkanische eilanden nabij de zuidkust van Guadeloupe. Twee van de acht eilanden, Terre-de-Haut en Terre-de-Bas, zijn bewoond, de overige eilanden zijn rotsen en onbewoond. De eilandengroep werd in 1493 op Allerheiligen ontdekt door Columbus en die noemde de eilanden Los Santos. De eerste Fransen zetten in 1648 voet aan land.

Vanaf uw cruise schip kunt u de schitterende baaien en prachtige stranden van de eilanden al zien. Het is een prachtige bestemming om te snorkelen en te duiken. Kortom, Iles des Saintes is de perfecte tropische bestemming voor een cruise vakantie in een rustige en idyllische omgeving. Het vredige eiland Terre-de-Bas met het unieke haventje is de moeite waard. Maar ook het pittoreske Terre-de-Haut mag u niet missen. Naast de uitzonderlijke stranden zult u tijdens de cruise ook kennis maken met de fascinerende historische bezienswaardigheden en de charme van de stad met haar uitstekende restaurants en interessante winkels.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan