Menu

Dominicaanse Republiek

Bienvenido!

De Dominicaanse Republiek is een prachtige bestemming tijdens uw cruise door het Caribische gebied. Laat u verrassen door de ongekende schoonheid van de Dominicaanse Republiek tijdens uw cruisevakantie. Dit land heeft alles te bieden voor wie wil genieten van zon, zee en strand. De witte stranden met wuivende palmen en een felblauwe zee zijn zo mooi dat veel foto’s die je schiet zo op een ansichtkaart geplaatst kunnen worden.
In de Dominicaanse Republiek kun je ook volop genieten van de indrukwekkende natuur, oude koloniale steden bezoeken die ooit door de Spanjaarden gesticht zijn en je kunt hier volop van de Caribische sfeer genieten.

Populaire havens:

Santo Domingo
Puerto Plata
Amber Cove
Samana
Cayo Levantado
La Romana
Punta Cana

Handige weetjes:

Officiële taal: Spaans
Valuta: Dominicaanse Peso
Andere gesproken talen: Haïtiaans-creools
Drie woorden die goed van pas komen:

  • Hallo = “Hola”
  • Bedankt = “Gracias”
  • Tot ziens = “Adiós”

Winkelen:

De winkels zijn geopend op maandag tot en met zaterdag van 08:00 of 09:00 tot 20:00 uur, maar in sommige toeristengebieden nog tot later.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan