Menu

MS Steigenberger Omar El Khayam

Op ontdekkingsreis naar het Nassermeer in Egypte

MS STEIGENBERGER OMAR EL KHAYAM is één van de meest comfortabele en moderne cruiseschepen op het Nassermeer in Egypte. Het ruime zonnedek met zwembad en talrijke ligstoelen nodigen u uit om te ontspannen. Geniet van de landschappen van Egypte vanaf uw eigen balkon of laat uw drukke dagen eindigen met een potje biljart of een koel drankje in een van de vier bars.

 

Rivierschip-Nicko Cruises-MS STEIGENBERGER_OMAR_EL_KHAYAM-Cruise-Restaurant (2)

Culinair genieten aan boord van MS Steigenberger Omar El Khayam

Culinaire hoogstandjes zijn een must tijdens een riviercruise. Of het nu gaat om een ​​meer gangenmenu in het panoramarestaurant, een cocktail bij zonsondergang of een verse koffie in de namiddag – genieten is een topprioriteit bij Nicko Cruises!

Geniet van een heerlijk ontbijt, een lekkere lunch en een buitengewoon diner! U zult verrast worden met verschillende gerechten en niets zal u tekort komen!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan