Menu

MS Mekong Navigator

Vaar over de Mekong rivier

Wanneer u op de MEKONG NAVIGATOR stapt, bevindt u zich op een schip met alleen suites dat nostalgische meubels in de Franse koloniale stijl combineert met moderne, luxe elementen. Ontspan op het zonnedek en laat het indrukwekkende landschap aan je voorbij trekken terwijl je per schip over de machtige Mekong vaart of verborgen culturele schatten op het land ontdekt, die je toegewijde gids je dichterbij zal brengen. Hoe dan ook, u zult versteld staan ​​van de culturele diversiteit en de onverwoestbare geest van de lokale bevolking.

 

Rivierschip-Nicko Cruises-MS Mekong Navigator-Cruise-Restaurant

Culinair

Culinaire hoogstandjes zijn een must tijdens een riviercruise. Of het nu gaat om een ​​meergangenmenu in het panoramarestaurant, een cocktail bij zonsondergang of een verse koffie in de middag – genieten is een topprioriteit bij Nicko Cruises!

U kunt genieten van een heerlijk ontbijt, lunch en diner in het restaurant terwijl u kunt genieten van de omgeving waarin u zich bevindt!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan