Menu

MS Katharina Von Bora

 

Rivierschip-Nicko Cruises-MS Katharina von Bora-Cruise-Schip

Vaar over de Elbe met MS Katharina von Bora

De sfeer op dit boeiende riviercruiseschip is gezellig, waar u zich dan ook op MS Katharina von Bora bevindt: in de elegant ingerichte hutten, het ruime panoramarestaurant of in de sfeervolle salon. Vanaf het eerste moment dat u aan boord stapt, zult u zich helemaal thuis voelen. Ervaar de schoonheid van het veranderende rivierlandschap op de Elbe en de Oder. Geniet van het gezelschap op het ruime zonnedek of trek u even terug in uw hut. Ontspan en laat u verrassen door de culinaire hoogstandjes in het comfortabele restaurant. Kortom, de Katharina von Bora is van alle gemakken voorzien om u een onvergetelijke cruise aan te kunnen bieden.

 

 

Rivierschip-Nicko Cruises-MS Katharina von Bora-Cruise-Restaurant

Culinair genieten aan boord van MS Katharina Von Bora

Culinaire hoogstandjes mogen op geen enkele cruise ontbreken. Een fijne keuze aan maaltijden is een essentieel onderdeel aan boord van alle Nicko riviercruises. Zo kunt u de dag beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet, terwijl de lunch en het diner uit een ruime keuze aan gerechten bestaan. De liefde voor het vak en toewijding voor detail zorgen ervoor om elk aspect van de eetervaring speciaal te maken, waar Nicko Cruises veel waarde hecht aan een gezonde mix van internationale gerechten en lokale specialiteiten uit het gebied waar u doorheen zal reizen. Vanaf het eerst kopje koffie dat u in de ochtend drinkt tot het laatste glas wijn in de avond, de bemanning aan boord van de schepen zullen er voor zorgen dat aan al uw wensen voldaan worden.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan