Menu

MS Katharina Von Bora

Vaar over de Elbe met MS Katharina von Bora

De sfeer op dit charmante schip is comfortabel, waar u ook gaat. In de elegant ingerichte hutten, het ruime panoramarestaurant of de sfeervolle salon, aan boord van onze MS KATHARINA VON BORA voelt u zich vanaf de eerste instantie thuis. In de avonduren wachten u lekkernijen en levendige dansmuziek. Het zonnedek is overdag een geliefd ontmoetingspunt. Van hieruit kunt u in prettig gezelschap ook genieten van het landschap van de voorbijtrekkende uitzichten.

 

Rivierschip-Nicko Cruises-MS Katharina von Bora-Cruise-Restaurant

Culinair

Culinaire hoogstandjes zijn een must tijdens een riviercruise. Of het nu gaat om een ​​meer gangenmenu in het panoramarestaurant, een cocktail bij zonsondergang of een verse koffie in de namiddag – genieten is een topprioriteit bij Nicko Cruises!

U hoeft geen seconde van het uitzicht te missen tijdens het ontbijt, lunch en diner. Door de grote panorama ramen heeft u altijd een prachtig uitzicht!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan