Menu

MS Steigenberger Minerva

Klaar voor vertrek naar de Nijl

De MS STEIGENBERGER MINERVA maakt van uw cruise langs de Nijl een onvergetelijke ervaring. Met dit schip volg je de sporen van de farao’s in comfort en elegantie. Ontdek de luxe om je gewoon te laten zweven tussen de historische steden Luxor en Aswan. Grote hutten en suites met panoramisch uitzicht over de Nijl wachten op u. Laat u inspireren door het elegante interieur. Verheug u op het uiterst stijlvol ingerichte restaurant aan boord, het verfrissende zwembad op het zonnedek. Geen enkel verlangen blijft hier onvervuld.

 

Rivierschip-Nicko Cruises-MS Steigenberger Legacy-Cruise-Restaurant

Culinair

Culinaire hoogstandjes zijn een must tijdens een riviercruise. Of het nu gaat om een ​​meer gangenmenu in het panoramarestaurant, een cocktail bij zonsondergang of een verse koffie in de namiddag – genieten is een topprioriteit bij Nicko Cruises!

Een stevig ontbijt, lichte lunch en heerlijk diner staan zeker centraal tijdens deze cruise. Geniet van het uitzicht tijdens al uw heerlijke maaltijden!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan