Menu

Sanya

In Sanya heeft u een prachtig uitzicht op de helderblauwe Zuidchinese Zee met witte stranden. Het klimaat is tropisch, in het noorden tref je de groene gebergten aan. Palmbomen vindt u hier overal.

Sanya is de één na grootste stad op het eiland Hainan. Het heeft 150.000 inwoners en ligt op de zuidelijke punt van het eiland, waarmee het de zuidelijkste Chinese stad is.

Bezienswaardigheden in Sanya

  • Nanshatempel van Sanya, boedistische tempel
  • Sanya Bay, een grote baai met strand
  • Tianya Haijiao, rotsachtig park aan zee
  • Haiting bay, een strand waar u ook kunt winkelen

China-sanya-phoenix island-gebouwen-avondverlichting   china-sanya-jinyu guanyin-vlaggen   china-sanya-nanshan tempel-gebouw

Beste tijd voor een cruise naar Sanya

De beste tijd om naar Sanya, China, te gaan is heel het jaar door.

Algemene informatie over Sanya

Valuta
De valuta in Sanya, China, is de Chinese yuan.

Haveninformatie
De cruiseterminal van Sanya is ongeveer 10.000 m2 groot. De faciliteit ligt op slechts een paar kilometer van het stadscentrum. Phoenix Island is via een brug verbonden met het vasteland (Hainan Island) (ongeveer 10 minuten lopen). Voor de cruiseterminal is een parkeerplaats met taxi’s. Aankomende passagiers kunnen ook gebruikmaken van het openbaar vervoer van de stad: elektrische auto.

china-sanya-cruise-haven-map  

Tip(s) van Captain Cruise
De moeite waard is Yalong Bay National Resort alwaar u kunt golfen met uitzicht op een prachtig strand. Deze locatie wordt ook wel de parel genoemd. U vindt dit Resort op 20 minuten rijden van Sanya.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan