Menu

Santos

Santos ligt 70 km van de hoofdstad en is de grootste kuststad van de staat São Paulo. Door de ligging nabij de hoofdstad van het land is Santos de belangrijkste zeehaven van Brazilië in de zin van het aanleggen van de meeste internationale schepen, cruiseschepen en grootste overslag van goederen.

Bezienswaardigheden

  • Historische gebouwen -Outeiro de Santa Catarina -Prédio da Bolsa de Café
  • Kerken -Conjunto do Carmo -N.S.do Rosário
  • Musea -de Pesca -Complexo Cultural do Porto
  • Tochten -Caminhos do Mar -Usina de Itatinga
  • Strand

brazilie-santos-gekleurde huizen-centrum       brazilie-santos-centrum-cafe-gebouw      brazilie-santos-centrum-groene deur

Beste tijd
De beste tijd om naar Santos, Brazilië, te gaan is heel het jaar door.

Valuta
De valuta in Santos, Brazilië, is de Braziliaanse real.

Haveninformatie
De cruisehaven van Santos / Sao Paulo verwelkomt jaarlijks meer dan 1,3 miljoen bezoekers. Het maakt deel uit van de drukste haven van Latijns-Amerika. De terminal voor cruiseschepen is Concais Passenger Terminal. Binnenkort staat een nieuwe faciliteit gepland.

brazilie-santos-cruise-haven-map       brazilie-santos-cruise-haven

Tip(s) van Captain Cruise
Probeer wat typisch Braziliaanse gerechten. Zoals de Coxinhas dit zijn gevulde balletjes met kip en roomkaas. Of de Brihadeiro dit is een truffel met chocoladehagelslag. Zo zijn er nog meer overheerlijke gerechten.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan