Menu

San Juan del Sur

San Juan del Sur is een vissershaventje in het Zuidwesten van Nicaraqua, waar vanwege de vele spectaculaire stranden het stranddtoerisme zich heeft ontwikkeld. San Juan del Sur is ook erg populair onder de surfers. Dit is het eerste stadje van betekenis voorbij de grens met Costa Rica. Het is gelegen aan een grote baai met mooi zandstrand aan de Pacific Ocean. Van hieruit kunnen verschillende mooie stranden worden bezocht per taxiboot of via de weg.

‘s Middags kunt u het locale marktje bezoeken waar groenten, fruit en locale maaltijden aangeboden worden. ‘s Avonds kunt u genieten op het strand of vanaf uw cruiseschip van de prachtige zonsondergang die de lucht fel-oranje kleurt.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan