Menu

Salvador de Bahia

Salvador da Bahia is een stad die muziek ademt; overal hoort u de opgewekte tonen van musicerende Salvadorianen. En er is meer! Doe een avond cursus Capoiera of geniet van een wandeling in de mooie schilderachtige oudstad Pelourinho. Vraagt u bij een tourist office naar de straatfeesten. Dit is een waar spektakel en mag u niet missen.

De stad heeft vele kerkjes, een historische vuurtoren en een lift die u naar het Mercado Modelo in het bovenste gedeelte van de stad brengt. Salvador bestaat uit een boven- en benedenstad. Salvador da Bahia is de ideale plek om Brazillie en zijn geschiedenis te gaan ontdekken. Salvador is ook in bezit prachtige tropische stranden en vele eilandjes voor de kust.

Wilt u sportief de cruise beginnen, dan kunt u vele watersporten beoefenen, golfen en duiken naar een van de vele gezonken scheepswrakken.

Bezienswaardigheden

  • Oudestad Pelourinho
  • Vuurtoren
  • Lagoa Abaeté (een schitterend duingebied met zoet water)
  • Linha Verde (idyllische vissers- en/of Indianendorpjes langs de “groene’ kustlijn)
  • Vele eilandjes voor de kust van Salvador

Brazilië-salvador-de-bahia-kerk       Brazilië-salvador-de-bahia-strand-zee       Brazilië-salvador-de-bahia-vuurtoren-zee

Beste tijd
De beste tijd om naar Salvador, Brazilië, te gaan is van januari t/m april en van juni t/m december.

Valuta
De valuta in Salvador is de Braziliaanse real.

Haveninformatie
De cruiseschepen meren aan in het centrum van Salvador.

brazilie-salvador-da-bahia-haven-map.jpg       Brazilië-salvador-de-bahia-cruise-haven

Tip(s) van Captain Cruise
De stad heeft een bruisend nachtleven met live muziek. Het is een aanrader om dan nog even heerlijk door de kleurrijkstraten te lopen.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan