Menu

Loreto

Loreto is gelegen aan de Baja California. Mexico is een plek die u met de natuur, de watersport en het nemen van de Baja 1000 route op zoek naar walvissen, grot schilderijen en koloniale missies een heerlijke vakantie bezorgd. Vanwege Baja’s klimaat, infrastructuur en het relatieve isolement, is Loreto ook ideaal voor rustzoekers. En het is juist daardoor dat Loreto’s trekpleisters, zoals de stranden, schone zee en de hemel, kwetsbare mariene milieu en semi-woestijn niches zijn die een toevluchtsoord voor de bedreigde diersoorten zijn. Vanuit een stedelijk oogpunt is Loreto opmerkelijk om de contrasten tussen de koloniale erfenis, de opmars van de modernisering en het feit dat zij erin geslaagd zijn om de eenvoudige, vriendelijke, vrolijke sfeer van kleine gemeenschappen te hebben.

Ontdek de schoonheid van Loreto in een ontspannen en rustige sfeer. Dit is de eerste hoofdstad van het Californias, Loreto cultuur heeft een rijke geschiedenis. Sporten, zoals vissen, golfen en tennis behoren tot de mogelijkheden. Het klimaat in Loreto is het hele jaar door heerlijk, waardoor outdoor-activiteiten altijd beschikbaar zijn. Probeer zeilen, kajakken, duiken, paardrijden, mountainbiken of een tour naar de prachtig gerestaureerde missie van San Javier hoog in de bergen achter de stad Loreto.

Bezienswaardigheden in Loreto

  • Basiliek van het Heilige huis. Een laatgotisch gebouw.
  • Torrione Rotondo. Historisch herkenningspunt.
  • Camminamenti di Ronda. Een basiliek.
  • Piazza of Madonna
  • SpiaggiaUrbani
  • Conero regional park

Mexico-loreto-gebouwen-architectuur-heuvel   Mexico-loreto-gebouwen-architectuur-plein   Mexico-loreto-zee-rotsen-klif-plein

Beste tijd voor een cruise naar Loreto

De beste tijd om naar Loreto, Mexico, te gaan is van januari t/m juni en van september t/m december.

Algemene informatie over Loreto

Valuta
De valuta in Loreto is de Mexicaanse peso.

Haveninformatie
De cruiseschepen gaan voor anker en de passagiers worden met tenderbootjes aan wal gebracht.

mexico-loreto-haven-map.png  Mexico-loreto-cruise-haven.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
Probeer een van de traditionele gerechten zoals taco’s, mole, tlayudas, tamales of chapulines.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan