Menu

Saguenay

Saguenay ligt in Canada en is de zevende stad van de provincie Quebec. Het is omgeven door 3 prachtige nationale parken en de Saguenay Fjord.

De Saguenay Fjord is het enige fjord in zijn soort in Noord-Amerika en een van de langste waterwegen in de wereld. U kunt dit fjord ervaren met een zeekayak, zeilboot, watervliegtuigje of helikopter!

Bezienswaardigheden in Saguenay

  • La Pulperie de Chicoutimi. Een museum over de geschiedenis.
  • Musee de Fjord
  • Le musée de la Petite Maison.
  • 3 Nationale parken
  • Kajakken
  • Center Plein Air Bec-Scie. Hier kunt u wandelen, skiën en er is openluchtrecreatie.

Canada-saguenay-eekhoorn-natuur   Canada-saguenay-mist-bos   Canada-saguenay-fjord-zee

Beste tijd voor een cruise naar Saguanay

De beste tijd om naar Saguenay, Canada, te gaan is van juni t/m september.

Algemene informatie over Saguenay

Valuta
De valuta in Saguenay is de Canadeese dollar.

Haveninforamtie
Als de cruiseschepen gaan voor anker. De passagiers worden opgehaald door de haven van Saguenay. Deze biedt zijn eigen (gratis) aanbestedingen voor passagiers aan via twee tenderboten met een capaciteit van 125 en 175 passagiers. Sommige schepen leggen wel aan.

canada-Saguenay-haven-map.png   canada-Saguenay-haven.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
Let op als u naar Canada gaat met de temperatuur en de klimaat verschillen. In dezelfde maand kan het per plaats erg verschillen wat de temperatuur is.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan