Menu

Le Lavandou

Het bruisende Le Lavandou biedt alles wat het vakantiehart begeert: een perfect klimaat, alle soorten watersport, strandgenot aan een azuurblauwe zee, talrijke uitgaansmogelijkheden, een heerlijk achterland en bovenal: sfeer. Prachtige goudgele stranden verwennen de moderne vakantieganger. Een lange boulevard waar eindeloos wordt geflaneerd, de terrasjes uitkijkend over de tientallen jeu-de-boules-banen en de jachthaven met winkeltjes en restaurantjes.

Bezienswaardigheden in Le Lavandou

  • Tuinen van Le Lavandou, zoals Jardin du Cadran, Grand Garden en Le jardin du Grand Blue.
  • Bormes, misschien wel één van de lieflijkste plaatsjes waar La France zo rijk aan is. Kronkelige straatjes, oer-Franse huizen bedekt met bougainvillea omgeven door hibiscus, geraniums, sinaasappelbomen, hortensia’s en natuurlijk de mimosa! Dit Zuidfranse juweel heet niet zomaar het “Village Fleuri”!
  • Iles d’Or. ”De Gouden Eilanden” is de naam die men geeft aan de drie eilanden van Porquerolles, Port-Cros en Levant.
  • Wijngaarden. In de omgeving van Le Lavandou vindt u prachtige wijngaarden.

frankrijk-le-lavandou-zee-strand  frankrijk-le-lavandou-zee-strand-klif   frankrijk-le-lavandou-uitzicht-terras

Beste tijd voor een cruise naar Le Lavandou

De beste tijd om naar Le Lavandou, Frankrijk, te gaan is van juni t/m oktober.

Algemene informatie over Le Lavandou

Valuta
De valuta in Le Lavandou is de Euro.

Haveninformatie
Cruiseschepen naar Le Lavandou gaan voor anker op open zee (vlakbij de jachthaven) en vervoeren hun passagiers naar de wal (d’Honneur Quay) via de tenderboten van het schip.

frankrijk-le-lavandou-haven-map.png   frankrijk-le-lavandou-haven.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
Een perfecte manier om de streek rondom Le Lavandou te verkennen is per huurauto, als het mooi weer is natuurlijk per comfortabele cabrio.

De Provence staat bekend om het heerlijke eten en de voortreffelijke wijnen. Stop eens onderweg bij een wijnboerderij en geniet van de lokale Franse keuken.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan