Menu

Kitsissuarsuit

Kitsissuarsuit een dorpje ten noorden van de poollijn in Groenland. Slechts een paar honderd mensen wonen op dit eiland. De beroemde gletsjer van Ilulissat is hier dichtbij. Het is alleen mogelijk om per zodiac aan land te komen. Er wordt vooral geleefd van de visserij zoals schorpioenvissen. Er is een kleine school en postkantoor. Er zijn hier geen wegen en geen auto’s. De lokale bevolking is zeer vriendelijk en willen de toeristen maar al te graag lokale gerechten laten proeven. Het is een unieke bestemming, niet te vergelijken met ons dagelijkse leven!

Bezienswaardigheden in Kitsissuarsuit

  • Lokale gerechten
  • Gletsjers

Beste tijd voor een cruise naar Kitsissuarsuit

De beste reistijd voor Kitsissuarsuit, Groenland is van juni t/m september, waarin je een zeer koude temperatuur hebt, maar wel amper tot weinig neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in in Groenland is 10°C in augustus en de laagste is -7°C in februari.

Algemene informatie over Kitsissuarsuit

Valuta
De valuta in Kitsissuarsuit, Groenland is de Deense kroon.

Haveninformatie
Cruiseschepen gaan voor anker en passagiers kunnen met zodiacs naar het eiland.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan