Menu

Fiordland National Park

Fiordland National Park ligt op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Het park is 12.500 vierkante kilometer groot. Dit park is zo mooi dat het is opgenomen in de Werelderfgoedlijst. In dit park zijn de twee diepste meren en hoogste waterval te vinden. Verder kunt u er dolfijnen, wasvissen, en zeldzame vogels spotten.

Bezienswaardigheden in Fiordland National Park

  • Meerdere mooie wandeltochten
  • Fiordland jet. Hier kunt u met een boot over het water varen.

nieuw zeeland-Fiordland National Park-mount talbot   nieuw zeeland-Fiordland National Park-milford sound-mitre peak-fjord   nieuw zeeland-Fiordland National Park-milford track-natuur

Beste tijd voor een cruise naar Fiordland National Park

De beste tijd om naar Fiordland National Park, Nieuw-Zeeland, te gaan is van december t/m februari.

Algemene informatie over Fiordland National Park

Valuta
De valuta in Fiordland National Park is de Nieuw-Zeelandse dollar.

Haveninformatie
De cruiseschepen kunnen op verschillende plekken aanmeren in het park. Voorbeelden hiervan zijn: Dusky Sound, Milford Sound en Doubtful Sound.

Nieuw-Zeeland-Fiordland-national-park-haven-map.png   Nieuw-Zeeland-Fiordland-national-park-haven.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
Het meenemen van een regenjas wordt erg aangeraden. Fiordland National Park is namelijk een van de regenachtigste gebieden ter wereld.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan