Menu

Falmouth (Antigua)

Falmouth ligt aan de zuidkust van Antigua. Rond 1632 werd Falmouth opgericht door de Britten en was de eerste nederzitting op Antigua. Op het eiland bevinden zich kokospalmen, witte stranden en turquois water. Het ideaal beeld van een tropisch eiland. Het eiland heeft mooie koraalriffen, regenwouden en fauna te bieden.

Bezienswaardigheden in Falmouth

  • St Paul’s Church. Het is gebouwd in 1676.
  • Fort Berkeley. Dit fort is makkelijk te voet te bereiken.
  • Verschillende activiteiten om het eiland te leren kennen, zoals snorkelen, paardrijden, wandelen, ziplining of een boottocht maken.

antigua-falmouth-stad-gele auto-gebouwen   antigua-falmouth-stad-fontijn  antigua-falmouth-stad-gebouwen

Beste tijd voor een cruise naar Falmouth

Falmouth, Antigua, is het hele jaar door prima te bezoeken door de aangename temperatuur die er het hele jaar is.

Algemene informatie over Falmouth

Valuta
De valuta in Falmouth is de Oost-Caribische dollar.

Haveninformatie
Kleine cruiseschepen gaan voor anker in English Harbour – een natuurlijke havenwaterweg en nederzetting, gelegen aan de zuidkust van het eiland, net ten zuidoosten van Fallmouth (Antigua).

antigua-falmouth-haven-map.png   antigua-falmouth-haven.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
Shirley Heights is een prachtig uitzichtpunt. Zowel overdag als met zonsondergang is het de moeite waard om hier heen te gaan.

English Harbour is de plek waar alle privé jachten liggen. Daarnaast zijn er leuke, lekkere restaurantjes en barretjes te vinden.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan