Menu

Port Denarau

Kleine dorpjes, afgelegen parelwitte stranden, tropische regenwouden in het binnenland, welkom in het paradijs van Fiji. Port Denarau ligt op het eiland Viti Levu met een doorsnee van ruim 150 km. Dit prachtige eiland biedt u een spectaculair binnenland bestaande uit ruig vulkanisch gebergte, tropisch regenwoud en prachtige baaien met paradijselijke stranden. Voor de kust van het eiland vindt u de bekende koraalriffen.

Vanuit Port Denarau kunt u een tour maken naar de Nausori Highlands, met z’n afgelegen traditionele dorpen. Ook kunt u een bezoek brengen aan de hoofdstad Suva. Hier vindt u de Suva Markets. Dit zijn markten waar allerlei handgemaakte spullen worden verkocht. Voor duikers en snorkelaars is Fiji een groot paradijs. The Coral Coast loopt langs de zuidelijke kusten van Viti Levu en hier vindt u het op één na grootste rif ter wereld. Snorkelen en duiken kunt u hier uitstekend uitoefenen

Bezienswaardigheden in Port Denarau

  • Hoofdstad Suva
  • Orchideeëntuin Garden of the Sleeping Giant”
  • Watersporten aan de Coral Coast
  • Autotour over de Kings of Queens Highway

Fiji-port-denarau-strand-palmboom.jpg   Fiji-port-denarau-moeras-bergen.jpg   Fiji-port-denarau-baai-strand-zee.jpg

Beste tijd voor een cruise naar Port Denarau

De beste tijd om naar Port Denarau, Fiji, te gaan is heel het jaar door.

Algemene informatie over Port Denarau

Valuta
De valuta in Port Denarau is de Fiji-dollar.

Haveninformatie
Vanuit de haven worden er verschillende tochten aangeboden naar de andere eilanden.

fiji-Port-Denarau-haven-map.png   Fiji-port-denarau-cruise-haven.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
Viti Levu is zeer geschikt om per huurauto te verkennen. De meeste bezienswaardigheden liggen langs de kustweg. Op de Fiji eilanden rijdt men links. Rij niet te hard, want onderweg kunt u vee en lokale bewoners op de weg tegenkomen.

Veel bewoners op Fiji leven nog op de traditionele wijze, geld speelt veel minder een rol als in de Westerse wereld. Het tempo op de eilanden is relaxed, men heeft geen haast.

Fiji wordt gezien als een van de meest fotogenieke archipel ter wereld. Neem voldoende films of geheugensticks mee.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan