Menu

Sanary sur Mer

Sanary-sur-Mer ligt aan de Côte ‘d Azur, ca 12 km ten westen van Toulon. De stad telt zo’n 16.995 inwoners (1999).

Sanary was vroeger een slaperig vissersplaatsje maar de trein heeft leven in de brouwerij gebracht. Er is een levendige markt met producten uit de streek en een bloemenmarkt.

Bezienswaardigheden in Sanary-sur-Mer

  • Chapelle Notre-Dame-de-Pitié. Vanaf deze kapel, die in 1560 op een heuvel ten westen van de stad gebouwd is, heeft u een prachtig uitzicht over de baai.
  • Eglise Saint Nazaire. Een neogotische kerk uit de 19e eeuw, ontworpen door de architect Michel Pacha.
  • Tour “Romana”. Een toren daterend uit de Middeleeuwen.

frankrijk-sanary-sur-mer-bootjes-huizen-kust-straat.jpg   frankrijk-sanary-sur-mer-wandeling-natuur-ruine.jpg   Frankrijk-sanary-sur-mer-zee-rots-bergen.jpg

Beste tijd voor een cruise naar Sanary-Sur-Mer

De beste tijd om naar Sanary-sur-Mer, Frankrijk, te gaan is van juni t/m september.

Algemene informatie over Sanary-sur-Mer

Valuta
De valuta in Sanary-sur-Mer is de Euro.

Haveninformatie
De cruiseschepen gaan voor anker en de passagiers worden met tenderbootjes aan wal gebracht. Hierbij komt u direct uit in het centrum.

Frankrijk-sanary-sur-mer-haven-map.png   Frankrijk-sanary-sur-mer-haven.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
Het centrum ligt zo’n 13 km van Toulon en 29 km van Marseille af. Deze twee steden kunnen voor de liefhebbers leuk zijn om te bezoeken.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan