Menu

Porto Belo

Porto Belo is gelegen ten zuiden van Rio de Janeiro aan de Atlantische oceaan.

Dit kleine plaatsje is bekend vanwege zijn prachtige zandstranden, groene zee en de uitstekende mogelijkheid om er te duiken. Ook zijn er leuke souvenirswinkeltjes te vinden.

Bezienswaardigheden in Porto Belo

  • Rio de Janeiro, met het wereldberoemde Jezus standbeeld
  • Botansiche tuinen
  • Regenwoud

Brazilie-porto-belo-rio-de-janeiro-jezus-bergen   Brazilie-porto-belo-zee-uitzicht-stad   Brazilie-porto-belo-zee-surfen

Beste tijd voor een cruise naar Porto Belo

De beste tijd om naar Porto Belo, Brazilië, te gaan is gedurende het hele jaar. Er heerst een heerlijk warm klimaat met een gemiddelde dagtemperatuur van 27 graden.

Algemene informatie over Porto Belo

Valuta
De valuta in Porto Belo is Braziliaanse real.

Haveninformatie
Porto Belo is een tenderhaven, wat betekent dat cruiseschepen voor anker gaan in de baai en dat hun passagiers via tenderboten aan land (naar de jachthaven) worden vervoerd. Er zijn beperkte winkels bij de tender Wharf. Er is een gratis pendelbus naar het centrum. Het centrale plein staat vol met winkels en verkopers die handgemaakte ambachten en andere artikelen verkopen.

brazilie-porto-belo-haven-map.png

Tip(s) van Captain Cruise
Voor de winkelliefhebbers is de Porto Belo outlet een leuke plek.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan