Menu

Trans-Atlantisch

Een trans-Atlantische cruise is ideaal om aan de drukte te ontsnappen! Schepen varen tussen Amerika en Europa. De cruise boekt u niet voor de havens die aangedaan worden, maar vooral voor het entertainment en het leven aan boord. U kunt de gehele dag gebruik maken van alle faciliteiten van het schip. Laat u verwennen in het Wellness centrum of geniet van de activiteiten die aangeboden worden bij het zwembad.

 

Beste tijd om te cruisen

De schepen herpositioneren zich twee keer per jaar. In april en mei vertrekken de schepen vanuit het Caribische gebied richting Europa. Vanuit Europa vertrekken de schepen in september en oktober weer naar het warme weer in het Caribisch gebied.

Er zijn rederijen die de traditionele trans-Atlantische cruises vaker uitvoeren, deze gaan tussen New York en Southampton.

 

Chili-punta-arenas-zonsondergang-zee

 

Nicko-WorldExplorer-Zeecruise-observatiedek

 

Wat u niet mag missen

Houd uw dagprogramma in de gaten, want hierin staan alle activiteiten die de gehele dag door plaats vinden. Bij een trans-Atlantische cruise worden er meer activiteiten aangeboden. Van trivia tot bingo. Er zijn bij de meeste rederijen spelelementen aan het zwembad, of danslessen die worden gegeven in het Atrium. Maar leest u liever een heerlijk boek dan kunt u een rustig plekje opzoeken op het schip, of genieten van uw eigen balkon.

Populaire havens

Tijdens een trans-Atlantische cruise worden er niet veel havens aan gedaan. Hierbij gaat het meer om de ervaring van het varen en het schip dan om de havens.

  • Santa Cruz de Tenerife, Canarische Eilanden
    Hier kunt u genieten van de natuur. De eilanden zijn prachtig met vulkanische gebied, zwarte stranden en intrigerende rotsformaties. Santa Cruz op Tenerife is een populaire bestemming.
  • Ponta Delgada, Azoren
    Deze Portugese regio is gelegen midden is de Atlantische Oceaan. Hier zijn schilderachtige vissersdorpjes en adembenemende uitzichten.
  • Hamilton, Bermuda
    Hier kunt u prachtig duiken of heerlijk ontspannen op één van de mooie stranden. Ook voor de actieve vakantievierders is hier genoeg te ondernemen zoals kajakken of paddleboarden.

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan