Menu

Castaway Cay

Castaway Cay is het privé eiland van Disney in de Bahama’s. Het is een klein eilandje, maar er is enorm veel te doen, een echt paradijs. Ga van de glijbanen, plons in de zwembaden, ga parasailen of vissen. Geniet op het strand waar u kunt liggen in de schaduw van de palmbomen. Een aanrader is het verkennen van het eiland met de Castaway Cay tram. Daarnaast is er ook live entertainment aanwezig of kunt u een van de vele spelletjes spelen.

Bezienswaardigheiden in Castaway Cay

  • Onderwater wonderen tijdens het duiken of snorkelen
  • Rog avontuur, kust excursie
  • Disney karakters
  • Serenity Bay (alleen volwassenen)
  • Castaway Cay Familie strand

bahamas-castaway cay-landschap-natuur-rotsen   bahamas-castaway cay-strand   bahamas-castaway cay-landschap-natuur

Beste tijd voor een cruise naar Castaway Cay

De maanden december, januari, februari, maart en april zijn de beste tijd om te reizen. Maar op hetzelfde moment is het ook hoogseizoen op de Bahama’s. Dat is waarom veel vakantiegangers de maanden van het laagseizoen zoals mei, juni en november als reistijd gebruiken.

Algemene informatie over Castaway Cay

Valuta
Je kan je Stateroom pas gebruiken voor aankopen op het eiland.

Haveninformatie
Cruiseschepen naar Castaway Cay meren aan op een speciale pier naast Castaway Cay Family Beach (aan de westkust van het eiland).
Castaway-portmap   Castaway-port

Tip(s) van Captain Cruise

Boek een leuke excursie zoals parasailing. Zo creëert u het ultieme vakantiegevoel.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan