Menu

Gardner Bay (Isla Española)

 

 

Zeeleeuwen zonnebaden lui op Gardner Bay, een wit zandstrand dat een van de langste van de Galapagos is. De charmante Española-spotlijster haast zich vaak om bezoekers te begroeten, en soms zie je Galapagos-haviken overvliegen. Het landschap wordt compleet gemaakt door zeeleguanen en Sally Lightfoot-krabben op de rotsen aan het einde van het strand. Dit strand is een perfecte plek om te snorkelen.

Bezienswaardigheden in Gardner Bay

  • Turtle Rock
  • Prachtig strand

   

Beste tijd voor een cruise naar Gardner Bay

De beste reistijd voor de Galapagos eilanden is van februari tot en met april.

Algemene informatie over Gardner Bay

Valuta
De valuta op de Galapagos eilanden is de Amerikaanse Dollar.

Haveninformatie
Cruiseschepen naar het eiland Espanola (ook bekend als Isla Espanola) meren aan in Puerto Baquerizo Moreno – de hoofdstad van de provincie Galapagos, gelegen aan de zuidwestkust van San Cristobal, het meest oostelijke eiland van de archipel.

gardner-bay-port  

Tip(s) van Captain Cruise

De tip die Captain Cruise wil meegeven is, geniet! Kijk uw ogen uit op het strand waar uw veel zeeleeuwen kunt spotten.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan