Menu

Elizabeth Bay (Isla Isabela)

Elizabeth Bay is het grootste eiland van de Galapagos. Isabela Elizabeth Bay staat bekend om zijn enorme wild life aantallen. Je ziet hier veel zeeleguanen, zeeleeuwen, verschillende soorten vogels, groene schildpadden, witpunthaaien, goudroggen, adelaarsroggen en natuurlijk verschillende soorten vissen.

Bezienswaardigheden in Elizabeth Bay

  • Snorkelen. Met het vele onderwater flora en fauna is het snorkelen hier zeker om aan te raden.
  • The Wall of Tears. Door de rijke geschiedenis zeker de moeite waard. Ook de weg er naar toe is erg gaaf. Soms zie je zelfs een schildpad op de weg.
  • Kajakken. Heerlijk sportief de omgeving verkennen.

   

Beste tijd voor een cruise naar Elizabeth Bay

Het hele jaar door is het prima om Isabela Elizabeth Bay te bezoeken. Wat wel handig is om te weten is dat van december t/m mei het warmere, nattere seizoen is en dan zijn er iets minder dieren. In het drogere koele seizoen zijn er meer dieren te vinden dit is van juni t/m november.

Algemene informatie over Elizabeth Bay

Valuta
De valuta op Isabela Elizabeth Bay is de Amerikaanse dollar.

Haveninformatie 
Cruiseschepen naar Isabela Island leggen aan (anker) in Puerto Ayora – havenstad aan de zuidkust van het eiland Santa Cruz. De volgende kaart met cruiseroutes van de Galapagos Eilanden toont de twee belangrijkste routes en alle eilandstops (havens / landingsplaatsen) in de archipel.

Galapagos-isabela-elizabeth-bay-haven-map.jpgOntvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan