Menu

Antsiranana

Antsiranana ligt op het eiland Madagaskar. Hier vindt u (vulkaan) meren en watervallen en de paden zijn goed begaanbaar. In de droge tijd is het zelfs mogelijk om per auto de hogere gebieden te bereiken. Dat is ideaal voor de mensen die slecht ter been zijn.

Bezienswaardigheden in Antsiranana

  • Snorkelen. Geniet van mooie flora en fauna onderwater.
  • Wandelen over het eiland.

madagascar-antsiranana-boot-zee-bergen.jpg   madagascar-antsiranana-strand-boot-zee.jpg   madagascar-antsiranana-zee-locals-stand-manden.jpg

Beste tijd voor een cruise naar Antsiranana

De beste tijd om naar Antsiranana , Madagaskar, is van april t/m oktober.

Algemene informatie over Antsiranana

Valuta
De valuta in Antsiranana is de Malagassische Ariary.

Haveninformatie
De haven ligt aan de Antsiranana-baai, een van de grootste diepwaterhavens in de Indische Oceaan. Door de afgelegen ligging en, tot voor kort, de slechte weg naar het zuiden, werd het echter onbelangrijk voor het vrachtvervoer. Communicatie met andere sites van Madagaskar wordt verzorgd door Arrachart Airport.

madagaskar-Antsiranana-haven-map.jpg   madagaskar-Antsiranana-haven.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
Als u in de winter gaat reizen neem dan vooral een dikke trui mee. Het kan in de winter nogal koud worden.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan