Menu

Cruise naar Aldabra

Aldabra is een eiland in de Seychellen dat is ontstaan uit koraal. In 1976 is het uitgeroepen toe een natuurreservaat en sinds 1982 behoort het tot het werelderfgoed. Op het eiland komen meer dan 176 plantensoorten voor. Verder zijn de stranden een belangrijke broedplaats voor schildpadden.

Bezienswaardigheden in Aldabra

  • Snorkelen en duiken. Om de mooie flora en fauna onderwater te bezichtigen.
  • Wandelen. Over het mooie eiland en de standen.
  • Bezoek een van de andere mooie eilanden in de Seychellen.

Seychellen-Aldabra-cruise-haven-landkrab   Seychellen-Aldabra-cruise-haven-zonsondergang   Seychellen-Aldabra-cruise-haven-schildpad

Beste tijd voor een cruise naar Aldabra

De beste tijd voor Aldabra, Seychellen, is het hele jaar door. Om te snorkelen worden de maanden maart t/m mei aangeraden, omdat dan het water extra helder is. Ook de maanden september t/m november zijn goede snorkel maanden omdat dan de walvishaaien hier zitten.

Algemene informatie over Aldabra

Valuta
De valuta in Aldabra is de Seychelse rupee.

Haveninformatie
De cruiseschepen gaan voor anker en de passagiers worden met tenderbootjes naar het eiland gebracht.

seychellen-aldabra-haven-map.jpg       seychellen-aldabra-haven.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
Vraag aan een lokale gids naar de killer tree. Deze boom heet zo omdat er jaarlijks veel vogels aan overleiden. Dit komt door de plakkerige vruchten die er voor zorgen dat ze niet meer kunnen vliegen. Zo verspreid de boom zijn zaden om ergens anders weer te kunnen groeien.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan