Menu

Crystal Symphony

 

 

Cruiseschip-Crystal Symphony-Crystal Cruises-Pool

Verfijnde en hoogwaardige kwaliteit aan boord van Crystal Symphony

Kenners geven het cruiseschip de Crystal Symphony maar liefst 6 sterren! Slechts 606 passagiers kunnen aan boord. Zij zullen onder de indruk zijn van de rust, ruimte en elegantie van het cruiseschip. Het gracieuze cruiseschip is in 2014 voor 15 miljoen dollar opnieuw ingericht met meubels, tapijten, kunst, wandbekleding, en dergelijke. Hierna is het schip alweer gerenoveerd, dit gebeurt bijna elke 2 jaar. De laatste renovatie heeft plaats gevonden in 2023. Alles aan boord is van zeer verfijnde en hoogwaardige kwaliteit.

De crew aan boord staat bekend als uitstekend opgeleid. De servicegerichte bemanningsleden zorgen voor excellente service. Crystal Symphony heeft een teakhouten promenadedek rondom het schip, iets wat je niet vaak meer ziet.

Crystal Symphony beschikt over luxe staterooms en suites, waarvan meer dan 50% met balkon. Vanzelfsprekend zeer compleet ingericht met o.a. een badkamer met bad en douche (de suites hebben een jacuzzi). Badjas en slippers liggen klaar. Verse bloemen verwelkomen u. Een state-of-the-art audio/visueel systeem. Panorama ramen van plafond tot vloer. En tenslotte heerlijke bedden en een individueel regelbare fluisterstille airco, garanderen een zeer comfortabel verblijf. Kortom uw hut is prachtige ingericht met eerste klas materialen!

Culinair genieten aan boord van Crystal Symphony

  • Umi Uma – een Japans-Peruviaans restaurant geïnspireerd op de rijke cultuur van de Japanse keuken en Peruaanse ingrediënten.
  • Osteria D’Ovidio – een Italiaans restaurant. Met echte Italiaanse gerechten gemaakt door Crystal-chefs.
  • Waterside Restaurant – het hoofdrestaurant. Hier kunt u ontbijten, lunchen en dineren tijdens een open zitten. Het restaurant beschikt over tafels van 2 en 4 personen.
  • The Bistro – een café dat is gebaseerd op Parijs. Hier vindt u gebak, bagels, fruit en verschillende desserts wat u samen met een kop koffie kan nuttigen.
  • Trident Grill – restaurant naast het zwembad met burgers en verschillende snacks.
  • Tastes Kitchen & Bar – informeel dineren in een restaurant dat alles in tapas stijl serveert. Hier vind u gerechten van over de hele wereld.
  • Scoops Ice Cream bar – geniet van een lekker ijsje en kies uw eigen toppings!
  • Marketplace – buffet voor ontbijt en lunch.

 

 

Cruiseschip-Crystal Symphony-Crystal Cruises-Restaurant Waterside

Entertainment aan boord van Crystal Symphony

De Avenue Saloon is een zeer gezellige bar. Naast de barkrukken ook comfortabele banken. Romantische verlichting. En natuurlijk hebben ze een geweldig groot aanbod aan overheerlijke cocktails!

Bedacht en geproduceerd door hun eigen creatieve interne productiemedewerkers, zijn de shows in Broadway-stijl van Crystal Cruises een hoogtepunt van elke cruise. Wandel na het diner naar de Galaxy Lounge om getuige te zijn van het getalenteerde Crystal-ensemble van zangers en dansers in spectaculaire originele producties als Fascinatin ‘Rhythm, Million Dollar Musicals, COLE!, Curtain Call en nog veel meer!

Als alternatief, als een rustig drankje met geliefden of nieuwe vrienden meer jouw stijl is, ga dan naar de Starlight Club voor een cocktail en wat zacht live entertainment.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan