Menu

Explora I

“Stap aan boord van het eerste schip van Explora Journeys”

Het eerste schip in de vloot van Explora Journeys, Explora I, tilt luxe cruisen naar nieuwe hoogten. Een superjacht in design en gevoel, gasten zullen zich goed en echt verwend voelen dankzij de hoge crew-to-guest ratio, ontspannende binnen- en buitenruimtes en all-suite accommodatie. Overal vaart het schip, van het zonnige Saint Tropez tot de minder bekende Lofoten-eilanden, wacht het avontuur om elke hoek op Explora I.

Culinair

Lekker eten vormt de kern van luxe cruisen, en Explora I is niet anders. Met negen verschillende restaurants, die elk een andere wereldkeuken presenteren met duurzaam geproduceerde ingrediënten, zijn geen twee maaltijden hetzelfde tijdens uw verblijf aan boord. Aan boord zijn geen vaste dineertijden, dus u weet waar en wanneer u maar wilt. De restaurants varieerden van Steakhouse tot Chefs Kitchen. Daarnaast beschikt het schip over een All Day Dinning restaurant waar u de gehele dag terecht kunt voor uw ontbijt, lunch en tussendoortje.

 

Explora Journey-Explora-1-Binnenzwembad (2)

Entertainment aan boord van Explora I

Verfijning en ontspanning zijn een must aan boord van de Explora I, en als het gaat om de avonden aan boord, zijn er tal van verschillende ruimtes om te ontspannen en te genieten van het gevoel van het leven op een luxe schip. Of u nu kiest voor live-entertainment of nipt van uw favoriete drankje in één van de bars en lounges, u zult genieten van elk moment op Explora I zodra de zon ondergaat. Bovendien kunt u met al fresco-locaties en overdekte bars en lounges echt genieten van het varen op zee.

Met 14 dekken met binnen- en buitenruimtes om te verkennen, is er op elke hoek iets nieuws op Explora I.

Voor degenen die graag een duik nemen zijn er drie buitenzwembaden en een vierde binnenzwembad met een glazen dak, zodat u kunt afkoelen, ongeacht het weer, terwijl degenen die liever rondhangen zullen genieten van de 64 privécabanas. Ga voor de ultieme ontspanning naar de spa van het schip voor luxe behandelingen, of voor degenen die actief blijven, zelfs tijdens hun vakantie zal het moderne fitnesscentrum, compleet met fitnessapparaten, groepslessen en persoonlijke trainingssessies zeker bevallen.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan