Menu

Explora II

 

 

 

Cruise mee op het luxe cruiseschip Explora II

Explora Journeys is een Europees luxe merk op de cruisemarkt met prachtige, duurzame schepen.

Explora II is het tweede schip uit de Explora-vloot en telt een lengte van 248 meter. Er is plaats voor maximaal 900 gasten aan boord en er zijn 640 bemanningsleden die u helemaal in de watten leggen tijdens uw reis. Het schip telt maar liefst 461 ruime suites, penthouses en residenties (beginnend vanaf 35m²). Het schip beschikt over drie buitenzwembaden op de uitgestrekte zonnedekken, een overdekt binnenzwembad met uitschuifbaar glazen dak en 64 privé cabana’s. Daarnaast bieden de 700m² grote wellnessruimte en het ultramoderne fitnesscentrum een heerlijke plek om te sporten en te ontspannen. In totaal zijn er 18 verschillende culinaire belevingen aan boord, waaronder 6 restaurants en 12 bars en lounges (zowel binnen als buiten). Er zijn maar liefst 4 restaurants waar buiten gedineerd kan worden.

Aan boord stapt u in een wereld van luxe, maar dan wel met een fijne informele sfeer. U ontdekt niet alleen de mooiste plekjes ter wereld, maar uw smaakpupillen gaan ook een reis tegemoet.

Deze reizen zijn standaard inclusief:
Welkomstfles champagne in uw suite, Fooien aan boord, Onbeperkte en snelle Wifi, Toegang tot de spa, Ongelimiteerde drankjes, heerlijke wijnen en premium sterke dranken, Pendeldienst tussen haven en stadscentrum (waar nodig/beschikbaar), Toegang tot 18 verfijnde en gevarieerde belevingen op het gebied van eten en drinken, waaronder zes restaurants, vijf lounges en 24 uur in-suite dining en meer**

**Experience fee is van toepassing op twee locaties.

Culinair genieten aan boord van Explora II

Lekker eten vormt de kern van luxe cruisen en Explora II is niet anders. Met negen verschillende restaurants, die elk een andere wereldkeuken presenteren met duurzaam geproduceerde ingrediënten, zijn geen twee maaltijden hetzelfde tijdens uw verblijf aan boord. Aan boord zijn geen vaste dinertijden, dus u eet waar en wanneer u maar wilt. De restaurants varieerden van Steakhouse tot Mediterraanse, en van Internationaal tot Aziatisch. Daarnaast beschikt het schip over een All Day Dining restaurant waar u de gehele dag terecht kunt voor uw ontbijt, lunch en tussendoortje.

 

 

Entertainment aan boord van Explora II

Verfijning en ontspanning zijn een must aan boord van Explora II. En als het gaat om de avonden aan boord zijn er al tal van verschillende ruimtes om te ontspannen en te genieten van het gevoel van het leven op een luxe schip. Of u nu kiest voor live-entertainment of nipt van uw favoriete drankje in een van de bars en lounges, u zult genieten van elk moment op Explora II zodra de zon ondergaat. Bovendien kunt u met al fresco-locaties en overdekte bars en lounges echt genieten van het varen op zee.

Met 14 dekken met binnen- en buitenruimtes om te verkennen, is er op elke hoek iets nieuws op Explora II.

Voor degene die graag een duik nemen zijn er drie buitenzwembaden en een vierde binnenzwembad met een glazen dak, zodat u kunt afkoelen, ongeacht het weer, terwijl degenen die liever rondhangen zullen genieten van de 64 privécabanas. Ga voor de ultieme ontspanning naar de spa van het schip voor luxe behandelingen, of voor degenen die actief blijven, zelfs tijdens hun vakantie zal het moderne fitnesscentrum, compleet met fitnessapparaten, groepslessen en persoonlijke trainingssessies zeker bevallen.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan