Menu

MSC Seaview

 

Cruiseschip-MSC Seaview-MSC Cruises-Atrium

Op dit schip kunt u niet stil blijven zitten

De MSC Seaview  is een schip apart, samen met MSC Seaside en MSC Seashore. Het schip ziet er uniek uit. De MSC Seaview is een interactief cruiseschip waarbij u nauwelijks stil kunt blijven zitten als u eenmaal aan boord bent. Het schip zal een unieke cruise-ervaring bieden welke in totale verbinding staat met de zee. De publieke ruimtes buiten en binnen zullen nauw op elkaar aansluiten. Een unieke boulevard om het 323 meter lange schip zal worden voorzien met vele faciliteiten om te winkelen, eten en te zonnen. De panoramische liften bieden tevens een adembenemend uitzicht op zee.

Direct aan het waterpark vast zit de ‘Adventure Trail’ waar men onder meer een touwenparcours kan bewandelen en touwbruggen kan oversteken.Op cruiseschip MSC Seaview is er ook gedacht aan de allerkleinsten. AquaPlay en AquaSpray zijn kleurrijke waterparken, speciaal voor peuters en kleuters.

Gasten die op zoek zijn naar iets extra’s, moeten overwegen om te cruisen met de MSC Yacht Club. Leden profiteren van allerlei voordelen – niet alleen luxe suites en toegang tot exclusieve ruimtes, maar ook de diensten van een 24-uursbutler en conciërge, all-inclusive eten en drinken, op maat gemaakte cruises en privéwinkelmogelijkheden.

Culinair genieten aan boord van MSC Seaview

Aan boord van MSC Seaview is er een ruime keuze aan eetgelegenheden binnen en buiten. Gasten kunnen kiezen uit negen eetgelegenheden, waaronder vijf geselecteerde restaurants en vier themalocaties. Hoogtepunten van de keuken aan boord van MSC Seaview zijn Ocean Cay – een kenmerkend visrestaurant – Butcher’s Cut – een steakhouse in Amerikaanse stijl – Bistro La Bohème – Frans restaurant – en de Asian Market Kitchen van de beroemde Pan-Aziatische chef Roy Yamaguchi.

Een primeur voor MSC Cruises, MSC Seaview biedt niet één maar twee uitzonderlijke buffetten voor heerlijk informeel dineren. Het Marketplace Buffet biedt de ervaring van een echt mediterraan dorp met vers fruit, verse groenten, een bakkerij en een vleessnijwerkstation, terwijl internationale lekkernijen te vinden zijn in The Colonial Buffet en Pizzeria.

Als het op dessert aankomt, zullen degenen met een zoetekauw dol zijn op de chocoladesamenstellingen van Venchi 1878 Chocolate Bar en Venchi 1878 Gelato and Creperie.

 

Cruiseschip-MSC Seaview-MSC Cruises-Kids Club Deck

Entertainment aan boord van MSC Seaview

Het verbazingwekkende Metropolitan Theatre presenteert zeven gloednieuwe shows in Broadway-stijl met maximaal vier zittingen om ervoor te zorgen dat iedereen aanwezig kan zijn, terwijl geïmproviseerde comedyshows gegarandeerd het publiek in de maling nemen.

Vergeet niet om een prachtige zonsondergang te bekijken tijdens uw cruise. Leunend aan de reling, met een heerlijk drankje in uw hand! Dat is pas echt genieten!

Als u zich afvraagt waar u kunt zitten en wat kunt drinken aan boord van MSC Seaview, zijn er veel plaatsen om uit te kiezen:

  • Seaside Bar – Gelegen in het centrale atrium, dit is een geweldige plek voor een cocktail voor het diner.
  • Shine Bar – Gevonden in het midden van het schip, ga hierheen voor een drankje en wat mensen kijken.
  • Champagne Bar – Trakteer uzelf op wat bubbels in deze verfijnde bar.
  • Garage Club – Deze themabar uit de jaren 50 biedt alles, van een dansvloer tot neonreclames en een jukebox.
  • Sportbar – Perfect voor iedereen die tijdens zijn vakantie geen wedstrijd wil missen.
  • Miami Beach Bar – Geniet van een cocktail in de buitenlucht of een bevroren drankje om u af te koelen.

Bekijk alle cruisesOntvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan