Menu

MSC Seascape

 

Cruiseschip_MSC_Cruises_Seascape_MSC_Bar

MSC Seascape als eerbetoon aan het adembenemende uitzicht op zee

Vanaf november 2022 komt het zusterschip van MSC Seashore “MSC Seascape” in de vaart. Dit is het tweede Seaside EVO-klasse schip. De Seaside EVO-schepen zijn nu in alle maten verbeterd en uitgebreider met meerdere ruimtes en belevingen voor gasten. Het schip is ontworpen om gasten met de zee te verbinden door de innovatieve ontwerpkenmerken van het schip. Het schip heeft een uitgestrekte 540 meter lange boulevard langs het water en zal worden voorzien met vele faciliteiten om te winkelen, eten en te zonnen. MSC Seascape heeft een spectaculaire Brug der Zuchten met een glazen vloer en een uniek uitkijkpunt op de oceaan.

 

Faciliteiten aan boord van MSC Seascape

Hoe overweldigend is het om het waterpark te ontdekken op de MSC Seascape! Het heeft onder andere 4 verschillende soorten glijbanen, waaronder het waanzinnige ‘Slideboarding’. Hier wordt een hoge glijbaan (over twee verdiepingen) gecombineerd met een computerspel. Ook geweldig zijn de High-Speed Aquatubes op de MSC Seascape, waarin u alleen of met zijn tweeën in een band naar beneden glijdt. Sommige kinderen zie je van het eindpunt weer snel naar de start rennen om keer op keer naar beneden te glijden. Overigens zijn gedeeltes van deze glijbanen doorzichtig en geven een spectaculair en uniek uitzicht over de zee.

Culinair genieten aan boord van MSC Seascape

Aan boord van MSC Seascape is er een ruime keuze aan eetgelegenheden binnen en buiten. Gasten kunnen kiezen uit elf eetgelegenheden, waaronder vijf geselecteerde restaurants en vijf themalocaties. Nieuwe eetgelegenheden op MSC Seascape zijn onder meer het Fusion Restaurant (specialiteit) en het VIP Fine Dining Restaurant. Hoogtepunten van de keuken aan boord van MSC Seascape zijn: Ocean Cay , een kenmerkend visrestaurant, Butcher’s Cut een steakhouse in Amerikaanse stijl, Bistro La Bohème en de Asian Market Kitchen van de beroemde Pan-Aziatische chef Roy Yamaguchi.

MSC Seascape biedt niet één maar twee uitzonderlijke buffetten voor heerlijk informeel dineren. Het Marketplace Buffet biedt de ervaring van een echt mediterraan dorp met vers fruit, verse groenten, een bakkerij en een vleessnijwerkstation, terwijl internationale lekkernijen te vinden zijn in The Colonial Buffet en Pizzeria.

Als het op dessert aankomt, zullen degenen met een zoetekauw dol zijn op de chocoladesamenstellingen van Venchi 1878 Chocolate Bar en Venchi 1878 Gelato and Creperie.

Cruiseschip-MSC Seascape-MSC Cruises-Game hall

Entertainment aan boord van MSC Seascape

Het verbazingwekkende Metropolitan Theatre is de locatie ‘s avonds met professionele artiesten. Gasten kunnen ook genieten van de 5D Cinema en het Formule 1-simulator (virtual-reality raceauto’s). Het familieaanbod aan boord is uitgebreid met een grotere speeltuin voor kinderen en een groter interactief waterpark (thema Pirate Cove). Het Seascape-schip heeft een van de grootste waterattracties op zee. MSC Seascape heeft twee grote tienerclubs – één voor 12-14-jarigen en één voor 15-17-jarigen.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan