Menu

MSC Lirica

 

Cruiseschip-MSC Lirica-MSC Cruises-Kinderzwembad

MSC Lirica, vriendelijk, gastvrij en gemoedelijk

Een van de meest geliefde schepen in de MSC-vloot, de 58.625 ton zware MSC Lirica. Ze vaart in de Middellandse Zee en bezoekt de Baltische Staten. Samen met de MSC Armonia, MSC Opera en MSC Sinfonia behoren ze tot de Armonia klasse. Dit zijn de oudste schepen in de MSC vloot.

De MSC Lirica is intiem en gastvrij tegelijk, er kunnen iets meer dan 2.000 passagiers en een bemanning van meer dan 700 aan boord. De onlangs vernieuwde sfeer aan boord is verfijnd en nonchalant elegant met het mediterrane gevoel voor stijl dat altijd is geweest een kenmerk van MSC Cruises.

Culinair genieten aan boord van MSC Lirica

Op de Italiaanse dekken vindt u een groot aantal restaurants en lounges. De twee belangrijkste restaurants zijn La Bussola en L’Ippocampo. Ze richten zich van nature op een Italiaanse en mediterrane keuken en staan bekend om de heerlijke risotto die aan tafel is gemaakt. Er zijn ook twee minder formele eetruimtes, Le Bistro Cafeteria en La Pergola Restaurant, die geweldig zijn voor informele hapjes als je gewoon een snelle pizza wilt voordat je een duik neemt in het zwembad.

  • Hoofdrestaurants La Bussola en L’Ippocampo
  • Formeel restaurant La Pergola, reserveren verplicht
  • Le Bistro cafetaria
  • Kaito Sushi Bar
  • Jia Yao

 

Cruiseschip-MSC Lirica-MSC Cruises-Bar Deck

Entertainment aan boord van MSC Lirica

Avondentertainment aan boord van MSC Lirica is een goudmijn van plezier die erop wacht om door elke gast ontdekt te worden. Of u nu geniet van een drankje in een rustige bar of een levendiger en energiekere avond met optredens of livemuziek, de locaties aan boord komen perfect tegemoet aan elke smaak.

Als u tijdens uw cruise een show wilt zien, ga dan naar het Teatro La Fenice. Dit grote theater organiseert zes shows per week met muziek, dans en acrobatiek. Voor degenen die hun geluk willen beproeven, is er ook het Palm Beach Casino, compleet met gokautomaten, tafelspellen en een kleine bar. Als u gewoon van een drankje en misschien wat livemuziek wilt genieten, zijn er tal van andere locaties waaruit u kunt kiezen!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan