Menu

MSC Opera

 

Cruiseschip-MSC Opera-MSC Cruises-Receptie

Een verfijnd klassiek schip

Een van de meest geliefde schepen in de MSC-vloot, de 58.625 ton zware MSC Opera. Samen met de MSC Armonia, MSC Lirica en MSC Sinfonia behoren ze tot de Armonia klasse. Dit zijn de oudste schepen in de MSC vloot.

De MSC Opera is intiem en gastvrij tegelijk, er kunnen iets meer dan 2.000 passagiers en een bemanning van meer dan 700 aan boord. De onlangs vernieuwde sfeer aan boord is verfijnd en nonchalant elegant met het mediterrane gevoel voor stijl dat altijd is geweest een kenmerk van MSC Cruises.

Faciliteiten aan boord van MSC Opera

Met een grote focus op gezinnen heeft MSC Opera geweldige faciliteiten voor gasten van alle leeftijden.

  • MSC BabyTime- een speciale ruimte aan boord voor ouders / verzorgers om met de jongste gasten te spelen.
  • De Mini Club en Junior Club – ontworpen voor kinderen tussen 3-6 jaar en 7-11 jaar oud, hier kunnen kinderen genieten van Lego-thema spelen, teamuitdagingen en spelconsoles.
  • Voor tieners zijn er twee clubs – een voor jongeren tussen 12-14 en een voor jongeren tussen 15-17 – waar ze kunnen ontsnappen aan hun ouders en kunnen rondhangen met anderen van hun leeftijd.

Bovendien zullen ouders / verzorgers blij zijn te horen dat er tegen een toeslag een privé-babysitservice beschikbaar is, perfect voor diegenen die eindelijk willen genieten van een langverwachte date-avond.

Culinair genieten aan boord van MSC Opera

Dineer in een prachtig decor, laat u bedienen door de medewerkers en ervaar de heerlijkste menu’s terwijl u plaatsneemt in een van de restaurants van MSC Opera. Er zijn vele soorten gerechten beschikbaar aan boord van MSC Opera, wat betekent dat u kunt kiezen uit lekker eten in L’Approdo Restaurant, genieten van fantastisch eten in restaurant La Caravella of lekker fastfood eten bij La Pergola. Er zijn ook veel andere eetgelegenheden rond het schip die zeker die hongerige smaakpapillen zullen stillen:

  • La Caravella Restaurant
  • Restaurant L’Approdo, reserveren verplicht
  • Il Patio (openluchtrestaurant)
  • Le Vele Cafetaria
  • La Pergola fastfood
  • Aroma café

 

Cruiseschip-MSC Opera-MSC Cruises-Theater

Entertainment aan boord van MSC Opera

Avondentertainment aan boord van MSC Opera is een goudmijn van plezier die erop wacht om door elke gast ontdekt te worden. Of u nu geniet van een drankje in een rustige bar of een levendiger en energiekere avond met optredens of livemuziek, de locaties aan boord komen perfect tegemoet aan elke smaak.

Als u tijdens uw cruise een show wilt zien, ga dan naar het Teatro La Fenice. Dit grote theater organiseert zes shows per week met muziek, dans en acrobatiek. Voor degenen die hun geluk willen beproeven, is er ook het Palm Beach Casino, compleet met gokautomaten, tafelspellen en een kleine bar. Als u gewoon van een drankje en misschien wat livemuziek wilt genieten, zijn er tal van andere locaties waaruit u kunt kiezen!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan