Menu

Vitória

Vitória is een havenstad en hoofdstad van de staat Espirito Santo, Brazilië, gelegen op een klein eiland in een baai waar verschillende rivieren in de zee uitmonden. De stad heeft ongeveer 360.000 inwoners. Vitória is in 1551 gesticht. Het centrale deel van het eiland beschikt over 4 natuurparken.

Oorspronkelijk bestond het gebied uit totaal 50 eilanden, maar vele ervan zijn via een stortplaats aan het eiland Vitória toegevoegd. Vitória heeft een verschillend landschap waarvan 40% bedekt is met heuvels. Daarnaast zijn er verschillende stranden te vinden.

Bezienswaardigheden in Vitória

  • Metropolitana Cathedral
  • Mosteiro Zen Morro da Vargem
  • Praia da Costa
  • Nossa Senhora da Penha-klooster

Brazilie-Vitoria-Bovenaanzicht   Brazilie-Vitoria-Brug   Brazilie-Vitoria-Kerk

Beste tijd voor een cruise naar Vitória

De beste tijd voor een cruise naar Vitória, Brazilië, is het hele jaar door. De temperatuur is eigenlijk altijd aangenaam. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 25 graden.

Algemene informatie over Vitória

Valuta
In Vitória, Brazilië, wordt er betaald met de Braziliaanse Reaal (BRL).

Haveninformatie
Cruiseschepen kunnen aanmeren in de haven van Vitória, waar de passagiers van boord kunnen gaan. De haven wordt qua faciliteiten en diensten van topkwaliteit beschouwd.

Brazilie-Vitoria-Plattegrond   Brazilie-vitoria-HavenOntvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan