Menu

8 daagse Noorse legende cruise

Afvaarten mogelijk vanaf Mei tot & met September 2024

Slide 1
De Noorse legende Cruise
KODM_Exterior_Eidfjord_AK12
Slide 2
Slide 3
Slide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

 

 

In de Noorse wateren, waar de majestueuze fjorden de ruige kustlijn omarmen, fluisteren de winden eeuwenoude verhalen over avontuur en ontdekking. Lang geleden, in de tijd van de Vikingen, toen zeilschepen met woeste zeelieden deze wateren doorkruisten, ontstond een legendarische vaarroute die de harten van ontdekkingsreizigers en avonturiers heeft betoverd.

Deze route, met haar majestueuze schoonheid en uitdagende zeeën, werd later geadopteerd door de befaamde rederij Holland Amerika Lijn.

Holland America line
SpelenPlay
Hoofding laag
MS.Rotterdam
previous arrow
next arrow
Holland America line
MS.Rotterdam
previous arrow
next arrow

Eidfjord

 

Eidfjord is een prachtige gemeente gelegen in het zuidwesten van Noorwegen, binnen de provincie Vestland. Het is vooral bekend vanwege zijn adembenemende natuurlijke schoonheid en ligt aan de oevers van de diepe en schilderachtige Hardangerfjord, een van de bekendste fjorden van Noorwegen.

Eidfjord is een geweldige bestemming voor iedereen die op zoek is naar een ongerepte natuurlijke omgeving, outdoor-activiteiten en de rust van de Noorse fjorden. Of je nu van wandelen, vissen, fotografie of gewoon ontspannen in een prachtige omgeving houdt, Eidfjord heeft voor elk wat wils.

 

 

BERGEN

Bergen is een prachtige stad gelegen aan de westkust van Noorwegen, aan de oevers van de diepe en majestueuze Noorse fjorden. Deze stad, opgericht in de vroege 11e eeuw, heeft een rijke geschiedenis en staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, karakteristieke architectuur en bruisende culturele scene.

Kortom, Bergen is een charmante stad met een rijke geschiedenis, prachtige natuurlijke omgeving en levendige culturele scene. Het is een populaire bestemming voor toeristen die Noorwegen bezoeken en biedt een schat aan ervaringen voor iedereen die de stad verkent.

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan