Menu

Batumi

Bat’umi is gelegen in Georgië aan de Zwarte Zee, dichtbij de Turkse grens. U kunt hier de prachtige botanische tuinen bezoeken of u kunt naar het Aquarium of museum of gewoon heerlijk flaneren op de Boulevard Bat’umi!

Bezienswaardigheden

  • Botanische tuinen, prachtige bloemen en planten.
  • Aquarium.
  • Ajar-museum.
  • Boulevard Bat’umi, een prachtige wandelboulevard.

Georgie-Batumi-Cruise-haven-promenade       Georgie-Batumi-Cruise-haven-stad-kerk       Georgie-Batumi-Cruise-haven-uitzicht

Beste tijd
De beste tijd om naar Batumi, Georgië, is van juni t/m september.

Valuta
De valuta van Batumi is de Georgische lari.

Haveninformatie
Port Batumi heeft de capaciteit om vrachtschepen met een DWT tot 80.000 ton te behandelen, de belangrijkste exportproducten van Port zijn regionale landbouwproducten. De geschatte jaarlijkse inkomsten bedragen tussen de 200 en 300 miljoen dollar.

georgie-batumi-haven-map.jpg     Georgie-Batumi-cruise-haven

Tip(s) van Captain Cruise
Georgië is het land van de wijn dus het is zeker een aanrader om hier is even een wijntje te nuttigen. Er is zelfs op de promenade een ijssalon dat wijn ijs verkoopt.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan