Menu

MS Gil Eanes

Vaar mee met dit moderne schip en geniet

Het schip is in 2015 in de vaart gekomen. Het schip beschikt over grote privéruimtes en gemeenschappelijke ruimtes. Overal vind u grote raampartijen terug om niets te moesten missen van het uitzicht.

In de salon, die gelegen is voorin het schip, kunt u genieten van een heerlijke drankje en kunt u kennis maken met uw medepassagiers. Hier vinden ook thema-avonden plaats!

Op het zonnedek kunt u een duik nemen in het zwembad of plaats nemen op één van de ligstoelen, ideaal om even helemaal te ontspannen! Sportief op vakantie? Dat kan aan boord van MS Gil Eanes. Gedurende de cruise worden er gymsessies gegeven buiten op het zonnedek. Zo kunt u sporten en tegelijkertijd genieten van het prachtige uitzicht!

 

Rivierschip-CroisiEurope-MS Gil Eanes-Cruise-Restaurant

Culinair genieten aan boord van MS Gil Eanes

Geniet in het restaurant van een heerlijke maaltijden. Zowel ontbijt, lunch als diner worden hier voor de gasten geserveerd. Het restaurant is ook voorzien van grote ramen waardoor u altijd kunt genieten van het veranderende landschap.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan