Menu

Princess Cruises: Kies voor extra’s op uw cruise

In 1965 begon deze rederij cruises te verzorgen, en vandaag de dag bestaat de vloot van Princess Cruises uit bijna 20 schepen. Ieder jaar vervoert de rederij zo’n 750.000 passagiers naar bestemmingen over de hele wereld. De vloot is ‘verdeeld’ in drie klassen die elk een specifiek karakter hebben. In 1977 werd Princess Cruises beroemd door de welbekende televisieserie “The Love Boat”. Princess cruises biedt u alles: unieke routes, betaalbare privébalkons, op uw smaak afgestemd eten, veel voorzieningen en de individuele service van een luxe resort.

Boek nu uw cruise met het Princess Plus tarief

Voor nieuwe boekingen op geselecteerde afvaarten kunt u bij Princess kiezen voor het plustarief, bij het plustarief zijn de volgende extra’s inbegrepen:
– Premium Beverage Package
– Internetpakket
– Fooien
* van toepassing op geselecteerde tarieven. Op onze website worden de voordeligste tarieven getoond, dit is dan zonder deze extra’s

Vaak is de meerprijs maar € 35,- p.p.p.n. ten opzichte van de voordeligste tarieven.
Per dag betaald u ca. $14,50 voor de fooien en het drankenpakket kost $ 60,- per dag.
Kortom een makkelijke keuze om voor het plus tarief te kiezen.

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan