Menu

World Navigator

 

 

Cruiseschip-Atlas Ocean Voyage-World Navigator-Cruises-Restaurant

“De Luxe-Avontuurervaring”

World Navigator is bedacht met de gevoeligheden van een ontdekkingsreiziger – iemand die gelooft dat de wereld het beste van dichtbij kan worden ervaren, terwijl de bestemming toch onaangeroerd blijft. World Navigator, gelanceerd in 2021, realiseert zich de mogelijkheden van milieubeheer met het nieuwste hybride energiebeheer en voortstuwingssysteem, waardoor de brandstofefficiëntie wordt gemaximaliseerd en slechts een vijfde van de brandstof wordt verbruikt in vergelijking met conventionele cruiseschipsystemen. Het alternatieve hydrojet-voortstuwingssysteem helpt het schip stilletjes tot vijf knopen te varen zonder de zeedieren te storen voor onvergelijkbare ontmoetingen van dichtbij. Zo kun je het beste van de wereld genieten en deze voor anderen beschermen. En terwijl de World Navigator in expeditiestijl zich stilletjes nestelt in de verbazingwekkende, afgelegen en ruige locaties op je reisroute, zul je je afvragen waarom iemand anders op een ander manier zou rondzwerven.

Faciliteiten

Of je nu wakker wordt met een geweldige dag op zee of terugkeert van een dagje paddleboarden in Positano, fietsen langs de Zwarte Zee of andere nuchtere avonturen, je zult merken dat World Navigator nog een set verrijkende alles- inclusieve ontdekkingen voor jou in petto. Vraagt ​​u zich af wat u eerst moet doen? De bemanning begeleidt je graag naar een ervaring die speciaal voor jou is ontworpen.

Culinair

Elke maaltijd is een wonder wanneer de chef-koks van wereldklasse  verse en lokale ingrediënten aan tafel brengen. Geniet van onze all-inclusive restaurants, verwen uzelf zoals u wenst, van uw ochtendcamembert tot filet mignon tot middernachtkoekjes en melk.

 

 

Atlas Ocean Voyage-World Navigator-Cruiseschip-Cruises-Entertainment

Entertainment

De  Grammy genomineerde zangeres, songwriter en actrice Ashely Támar is een hoogstandje. Een mega-talent. Haar dynamische energie veroverde ons merk in onze AT LAST … ATLAS-video, en ze zal haar stempel op ons verhaal blijven drukken terwijl we verder gaan. Verwacht een unieke entertainmentervaring als geen ander op zee.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan