Menu

Cruise met Emerald Cruises

Emerald-Cruises-cruise-cruiseschip-Zeecruises-Riviercruises

Algemene Informatie

Ontdek het buitengewone op een luxe cruise en maak de reis van uw leven. Of u nu op zoek bent naar een tropisch toevluchtsoord, zonnige kusten zoekt, nieuwe culturen wilt ontdekken of verlangd naar ontspanning aan boord, u zult een wereld voor avontuur ontdekken tijdens u cruise met Emerald Cruises. Het allerbeste van elke bestemming wordt benadrukt en er wordt u alles geboden om een zo aangenaam mogelijke tijd te hebben. Verken levendige culturen en landschappen vanuit het comfort van uw luxe jacht, terwijl de excursies aan wal u authentieke en meeslepende lokale ervaringen bieden.

Schepen
Emerald Cruises kent 2 gezichten. Enerzijds heeft ze luxe rivierschepen en anderzijds haar luxe zee-jachten. Elk schip van de Emerald Cruises-vloot heeft unieke kenmerken en een uitgebreid scala aan functies en voorzieningen. Ieder schip is vakkundig ontworpen om volledig comfort en luxe te garanderen terwijl u van uw cruise geniet. De stijlvolle vloot verwelkomt u in de toekomst van riviercruises met kleine schepen en intieme jachten en biedt een schat aan voorzieningen.

Accommodatie
Comfort is één van de prioriteiten aan boord van Emerald Cruises, daarom beschikken de Star-Ships en luxe jachten over de meest stijlvolle suites en passagiershutten die beschikbaar zijn op de rivieren van Europa en Zuidoost-Azië, en ‘s werelds mooiste kustlijnen. Als u met Emerald Cruises vaart, kunt u een schat aan eersteklas voorzieningen en comfort verwachten, waaronder een en-suite badkamer, een bed in hotelstijl, een flatscreen-tv en gratis Wi-Fi. Met een breed scala aan beschikbare suites en passagiershutten is er altijd een hut die bij uw wensen aansluit.

Culinair
Emerald Cruises gelooft dat het eten de regionale smaken moet weerspiegelen, waardoor de chef-koks met verse lokale ingrediënten maaltijden die de authentieke keuken weerspiegelen klaarmaken. Met elegante eetgelegen en een attent serviceteam behoren de maaltijden tot de hoogtepunten van uw luxe cruise aan boord van Emerald Cruises.

YOUR GREAT ESCAPE

 

Kinderen
De cruisemaatschappij is niet geschikt voor mensen die met kleine kinderen willen reizen, want kinderen moeten minstens 12 jaar oud zijn om te mogen reizen en wie jonger is dan 21 moet een hut delen met een volwassene van 21 jaar of ouder.

Activiteiten & Entertainment
De Emerald Cruises-vloot is gebouwd met ultieme luxe en ontspanning in het achterhoofd en onze voorzieningen weerspiegelen dit. Het maakt niet uit hoe u uw dagen doorbrengt – of u nu ontspant op het zonnedek, geniet van de bezienswaardigheden van de passerende rivieren en geniet van het verwarmde binnenzwembad van onze Star-Ships, of een duik neemt in het overloopzwembad en geniet van uw favoriete cocktail in de Sky Bar aan boord van onze luxe jachten, u kunt er zeker van zijn dat wanneer u met Emerald Cruises reist, u het allerbeste ervaart dat cruisen te bieden heeft.

 

Bekijk onze aanbiedingen



Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan