Menu

MS VIVA Moments

“MS VIVA Moments vaart u over de Rijn”

Zodra u een stap aan boord zet van een VIVA schip voelt u de ontspannen levensstijl en vertrouwde sfeer aan boord. De bemanning zorgt voor een hartelijke service aan boord. De schepen zijn uitgevoerd met mooie architectuur en zorgvuldig voorzien van verschillende details. Er is goed nagedacht over de indeling van de schepen waardoor er veel ruimte is voor alle passagiers. Warme kleuren maken elke hut een oase van rust en het beste comfort. Zo heeft u gelijk het gevoel van thuis!

 

Accommodatie

MS Viva Moments biedt plaats aan 176 gasten in 88 stijlvol ingerichte hutten. Het schip heeft Franse balkons op het Diamond-dek en het Ruby-dek. Alle buitenhutten zijn comfortabel  uitgerust met een flatscreen-tv, minibar, kluis, haardroger, airconditioning, telefoon, douche en toilet.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan