Menu

MS VIVA Gloria

Viva-Cruises-VIVA-Gloria-Riviercruise-schip-aan-de-kade (2)

”Ontspannen levensstijl en familiesfeer aan boord”

Zodra u een van de drijvende premium hotels binnenstapt, voelt u de ontspannen levensstijl en familiesfeer aan boord. Dit wordt niet alleen verzekerd door de warme service, maar ook door de licht overgoten architectuur en de zorgvuldig geselecteerde details. Perfect doordachte ruimteconcepten, hoogwaardige materialen en warme kleuren maken van elke hut een oase van welzijn met het beste comfort. Geniet van het gevoel thuis te zijn!

Culinair

Geniet van verschillende gerechten in het hoofdrestaurant op het robijndek. De verfijnde gerechten worden bereid door de chef-koks. Door de vele raampartijen kunt u altijd genieten van het uitzicht, zo hoeft u niets te missen van de mooie bestemmingen.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan