Menu

Tom

Naam: Tom Meeuwsen
Functie: Junior Cruise-Expert
Rederijen gezien: MSC Cruises,  Norwegian Cruise Line, Holland America Line
Meest bijzondere schip: MSC Seaview
Meest bijzondere bestemming: Trans-Atlantische oversteek Barcelona naar Rio de Janeiro, Nieuw Zeeland.

Mijn naam is Tom Meeuwsen en ik heb in 2012 mijn eerste cruise gemaakt in de Carribean en ben sindsdien verknocht aan het cruisen. Het reizen en landen ontdekken is altijd al één van mijn grote passies geweest. Ik heb al vele bestemmingen van mijn wensenlijst kunnen afvinken als Australië, Nieuw-Zeeland, West-Canada, West-Amerika, Mexico, de ABC-eilanden en laten we vooral Europa zelf niet vergeten. Dichter bij huis maar zeker ook de moeite waard.
Door het cruisen de afgelopen jaren heb ik vooral vele eilanden in de Carribean kunnen bezoeken en bestemmingen rondom de Middellandse Zee.

Medio 2022 ben ik als cruise-expert begonnen nadat ik al een aantal jaar als cruise-ambassadeur voor Captain Cruise was ingezet op diverse beurzen om aankomende of bestaande cruisereizigers te informeren en enthousiasmeren over de cruise-wereld, bestemmingen en diverse rederijen. Zelf kijk ik alweer uit naar mijn volgende geboekte cruise en onderdeel van mijn bucketlist: het passeren van het Panamakanaal tijdens een cruise van Miami naar Los Angeles.

De werkzaamheden doe ik parttime aangezien ik de andere tijd van de week omgevingsmanager ben bij de Provincie Zuid-Holland op het gebied van wegen, bruggen en vaarwegen. Ik ben dus altijd wel met water bezig zowel in vrije tijd als met mijn werk.

Hopelijk kan ik u binnenkort informeren en helpen bij het samenstellen van een prachtige cruise-vakantie!

TomOntvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan