Menu

Danielle

Naam: Danielle Keeman
Functie: Back office Medewerker
Rederijen gezien:
Meest bijzondere schip:
Meest bijzondere bestemming:

Per mei 2023 in dienst getreden bij Captain Cruise. Voorheen werkzaam geweest als disponent in de tankopslag bij Van Ommeren daardoor nog steeds veel interesse voor havens en schepen, maar uiteraard op een ander vlak dan recreatie zoals bij cruiseschepen.

Na een aantal jaar voor werk in Menton te hebben gewoond, weer teruggekeerd in Nederland met mijn gezin. Ondanks diverse vrijwilligerswerkzaamheden had ik toch weer behoefte om in het bedrijfsleven aan de slag te gaan. Met veel plezier ben ik dus nu werkzaam op de Backoffice afdeling van Captain Cruise.

Helaas heb ik op het in- en uitvaren van cruiseschepen in de haven van Monaco na geen enkel schip ooit van dichtbij gezien. Wie weet kan ik die ervaring in de toekomst nog aanvullen.

DanielleOntvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan