Menu

SH Diana

 

 

SH Diana het grootste schip in de vloot

De SH Diana is sinds begin 2023 in de vaart en is het grootste schip van de vloot van Swan Hellenic. Het schip biedt elegante en ruime 5-sterrenaccommodaties voor 192 gasten. Passagiers ontvangen persoonlijke service op het hoogste niveau. SH Diana neemt passagiers mee naar de roots van Swan Hellenic, de Middellandse zee.

de SH Diana is genoemd naar de oude Romeinse godin van het licht, de maan, de jacht en de wildernis. Leun achterover, ontspan en geniet van dit geweldige nieuwe schip, speciaal ontworpen voor de unieke culturele expeditie cruises.

Faciliteiten aan boord van SH Diana

Voortbouwend op de uitstekende voorzieningen van haar zusterschepen, voegt SH Diana een speciale multifunctionele ruimte toe naast de observation lounge. Dit is een privé-eetkamer voor speciale gelegenheden en twee tenders die gasten een comfortabel alternatief bieden voor zodiacs voor expeditie landingen. de SH Diana heeft meerder observatiepunten en heldere, ontspannende ruimtes.

Culinair genieten aan boord van SH Diana

SH Diana beschikt over het hoofdrestaurant, The Swan restaurant. Dit is de belangrijkste locatie voor ontbijt, lunch en diner. Het restaurant serveert internationale en lokale gerechten, gemaakt door Michelin-ster bekroonde chef-koks. Daarnaast is er de club lounge waar 24 uur per dag tapas gerechten worden geserveerd met een panoramisch uitzicht op de oceaan. Bij het zwembad is de pool bar & Grill aanwezig waar passagiers gedurende de dag eten en drinken kunnen halen.

Entertainment aan boord van SH Diana

Op dit kleine schip staat de rust en ontspanning centraal, daarom zijn er voornamelijk plekken om rustig te zitten. Er is een bibliotheek en een beauty salon aanwezig. In de Observation lounge kan je genieten van een lekker drankje met uitzicht op de prachtige omgeving. Of neem daarna een duik in het verwarmde buitenzwembad. Voor de sportievelingen is er een fitness ruimte aanwezig met daarnaast een sauna en spa om bij te komen. ‘S avonds of ‘s nachts kan je op het stargazing deck genieten van het bijzondere uitzicht boven je hoofd.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan