Menu

Star Flyer

 

Cruiseschip-Star Flyer-Star Clippers-Deck

Star Flyer een combinatie van traditie en hedendaags comfort

Één van de sterren van de zee, de Star Flyer is zo vloeiend als de wind en zo sierlijk als een zwaan. Deze echte Clipper-schepen weerspiegelen haar trotse erfgoed in elke centimeter van haar gepolijste messing en glanzend helder werk. Stap aan boord van dit unieke schip en ontdek een nieuw tijdperk van zeilen, waar de tradities van het verleden gelukkig samengaan met het comfort en de voorzieningen van vandaag.

Gemaakt voor luxe-liefhebbende passagiers die ook houden van de tradities en romantiek van het legendarische tijdperk van zeilschepen, Star Flyer biedt plek voor slechts 170 gasten in verwend comfort. Het leven aan boord is zalig ontspannen, net zoals reizen op een privéjacht.

Het schip is niet geschikt voor mindervalide passagiers. Er bevind zich geen lift aan boord.

Culinair

Alle maaltijden aan boord van Star Flyer worden geserveerd in de elegante en mooi ingericht restaurant. Ondanks de kleine afmetingen van het schip, is het ontbijtbuffet net zo uitgebreid als op een groter schip. Alles serveren, van een gekookt ontbijt tot vers fruit, ontbijtgranen en pap, er is geen betere manier om de dag bij te tanken dan met een stevige maaltijd hier.

Tijdens de lunch kunnen gasten ook een buffet verwachten, met soep, brood, vlees en alles daartussenin, en af en toe een themalunch met gerechten uit Italië of Azië, vakkundig bereid om de smaakpapillen te prikkelen.

Het diner is echter de ster van de show. Met een attente bediening en verschillende gangen van heerlijke gerechten, is een avond in de grote eetzaal een onvergetelijke ervaring.

Cruiseschip-Star Flyer-Star Clippers-Restaurant

Entertainment

Entertainment op Star Flyer is net zo geavanceerd als u zou verwachten van zo’n elegant schip. De twee belangrijkste bars aan boord zijn de Tropical Bar en de Piano Bar. Als u op zoek bent naar een drankje in de open lucht terwijl u geniet van het kijken naar de wereld, kies dan voor de Tropical Bar. Als alternatief is de gezellige Piano Bar perfect voor een drankje na het diner met vrienden met live pianomuziek die zachtjes op de achtergrond speelt.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan